Cato-Margo van Rheenen Peekel in de 8 baan die Leukemie heet.
Vandaag weer bij AMC geweest om een aderlating te doen. Door alle bloedtransfusies, de afgelopen jaren tijdens & door de chemo’s en allogene (van een onbekende donor) stamceltransplantatie, is er ijzerstapeling ontstaan in de lever. Dit veroorzaakt daar veel problemen en beschadigingen. Aderlaten is een niet belastende en gezonde manier om dit tegen te gaan. 1 x per maand op het moment. De tropen poli heeft onderzoek gedaan of de entingen die ik tot nu toe heb gekregen ook hun werk doen en mij beschermen. Ik ben qua vaccinaties in mijn 6 de maand net als babytjes. In september krijg ik mijn 9 maanden prikjes. Door de stamceltransplantatie ben ik gereset en heb ik geen weerstand meer tegen welke kinderziekte of ziektes waarvoor wij allen in Nederland normaal gesproken voor geënt worden. In je bloed kunnen ze zien voor welke entingen en ziektes je anti stoffen hebt. Helaas ben ik niet goed beschermt ondanks de vaccinaties tegen Meningokokken en Pneumokokken. In september krijg ik dan 2 injecties erbij en voor nu moet ik extra vernevelen om mijn longen een extra bescherming te geven. De medicijn Pentacarinat & Ventolin moet je met naald en spuit bij elkaar brengen, Het voelt altijd een beetje als apotheekje spelen. Het is zeker niet prettig z’n 1/2 uur vernevelen, vieze smaak, kokhalzen etc en half uur erna voel je je een beetje rillig. Hopelijk geeft het me voor nu de juiste bescherming. Casper en de kids mogen eigenlijk niet tijdens en een uur na het vernevelen in mijn kamer komen volgens de artsen. Ik weet nog wel in het ziekenhuis dat ik dan echt voor 1 1/2 werd opgesloten op de kamer en niemand er in mocht.

Het boek “Beter worden is niet voor watjes” heb ik gekocht en ga ik lezen. Het gaat over 2 journalisten die allebei kanker hebben en elkaar brieven sturen over hun persoonlijke gevecht van beter worden. Ziek worden en zijn is pittig maar dit over komt je en onder ga je…..daarna begint het echte werk beter worden.

Morgen ben ik weer in het AMC bij de hematoloog.
Ik hou jullie op de hoogte.

source: https://otrasnoviaxeiro.com/

Xem thêm các bài viết về Kinh Doanh: https://otrasnoviaxeiro.com/category/suc-khoe/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

emily tjen October 23, 2019 at 3:40 am

Wanneer je het boek gelezen hebt, zul je zeggen, ik ben trots op mijzelf en mijn omgeving. Emily Tjen

Reply

Margriet Blokdijk October 23, 2019 at 3:40 am

Hallo Cato,maak het nu van dichtbij mee,n, jonge knul,wat , n gevecht is het toch,maar hij is nog lang niet zover als jij nu bent,hou vol,je krijgt het niet cadeau,maar je ziet er goed uit,ga zo door ,dag🍀🌸🌺

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *