Deathrun Per 28 NENTORIN ( FORTNITE TRAILER )● SUPPORT A CREATOR ●
👉🏻 Perdore Kodin Ne Item Shop : SHQIP 🖇 Mos Harro Te Besh Video Ose Foto Duke E Bler Ndonje Skin Apo Dance Dhe Te Ma Dergosh Ne Instagram Per Nje Share 👈🏻

●PerShkrim●
👉🏻SUBSCRIBE LIKE VIDEON NESE DONI MA SHUM DEATHRUNE👈🏻

● Support ●
👉🏻 Loots: 👈🏻
👉🏻 Discordi Im: 👈🏻

●Me Kontaktoni Ne●
■Instagram■
👉🏻 Instagram : 👈🏻
■Twitch■
👉🏻 👈🏻

●Support●
👉🏻Nese Doni Te Mbeni Mbeshtetje Beje Like Dhe Komento #ShqipFan👈🏻

❤️Ju Falenderoj Krejtve Kush Me Bon Follow Ne Twitch Edhe Ne Insta Edhe Kush Hyn Ne Discord❤️

source: https://otrasnoviaxeiro.com/

Xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://otrasnoviaxeiro.com/category/giai-tri/

7 Comments

  1. SHC-SHQIP
  2. VaidosS
  3. Leonard G
  4. moob elham
  5. moob elham
  6. Snax NBK
  7. moob elham

Leave a Reply