● SUPPORT A CREATOR ●
👉🏻 Perdore Kodin Ne Item Shop : SHQIP 🖇 Mos Harro Te Besh Video Ose Foto Duke E Bler Ndonje Skin Apo Dance Dhe Te Ma Dergosh Ne Instagram Per Nje Share 👈🏻

●PerShkrim●
👉🏻SUBSCRIBE LIKE VIDEON NESE DONI MA SHUM DEATHRUNE👈🏻

● Support ●
👉🏻 Loots: 👈🏻
👉🏻 Discordi Im: 👈🏻

●Me Kontaktoni Ne●
■Instagram■
👉🏻 Instagram : 👈🏻
■Twitch■
👉🏻 👈🏻

●Support●
👉🏻Nese Doni Te Mbeni Mbeshtetje Beje Like Dhe Komento #ShqipFan👈🏻

❤️Ju Falenderoj Krejtve Kush Me Bon Follow Ne Twitch Edhe Ne Insta Edhe Kush Hyn Ne Discord❤️

source: https://otrasnoviaxeiro.com/

Xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://otrasnoviaxeiro.com/category/giai-tri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

SHC-SHQIP December 3, 2019 at 7:32 pm

kodi i deathrunit: 5431-1462-8518
BOJENI LIKE MOS PRITONI DJEM
♥️

Reply

VaidosS December 3, 2019 at 7:32 pm

Shum najs babik🇦🇱👊🏻

Reply

Leonard G December 3, 2019 at 7:32 pm

LMAO 15 FPS LOLOLOL

Reply

moob elham December 3, 2019 at 7:32 pm

DETHRUNI I MIR ISH SHCSHQIP

Reply

moob elham December 3, 2019 at 7:32 pm

SHCSHQIP trapat qekpontet po prishin

Reply

Snax NBK December 3, 2019 at 7:32 pm

Bravo birinjo 🤣💪🏽

Reply

moob elham December 3, 2019 at 7:32 pm

USE CODE SHQIP

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *