Don’t forget to instal the DirectX n Microsoft Visual x86/x64
Please leave a like subs + hit the bell + comment + share
the requirement to download :
Naruto :
Fix :
Daemon :

Nguồn: https://otrasnoviaxeiro.com/

Xem thêm bài viết: https://otrasnoviaxeiro.com/category/giai-tri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

Izal Gamers January 4, 2020 at 4:23 pm

Bng kok punya saya bacanya "A problem causes the program to stop working correctly windows will close the program and notify you if a solution islam available" Plis ada solusi nya gk #PLISRESPON

Reply

Dainty Chimera January 4, 2020 at 4:23 pm

bang crack nya buat nuns4 bisa

Reply

Jovan Hutagalung January 4, 2020 at 4:23 pm

bang kok aku "save data not found. …. will be created" ???

Reply

risky anto January 4, 2020 at 4:23 pm

bang kok aku pas udh setting keyboard trus pencet ok,pas main gk bisa dipencet tombolnya.Ada solusinya gk bang?

Reply

100 SUBSCRIBERS WITH NO VIDEOS CHALLENGE January 4, 2020 at 4:23 pm

Hell no!! You could have made it in English.

Reply

aditya isya January 4, 2020 at 4:23 pm

bang punya saya kok gk bisa di save

Reply

Razzir January 4, 2020 at 4:23 pm

Can i play with a ps3 controller?

Reply

๖ۣۜDeividi January 4, 2020 at 4:23 pm

like pls☻
download link

https://pcgames-download.com/2017/08/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-hd-codex-crack-meganz-uptobox-uploaded/

Reply

Yaya Cahria January 4, 2020 at 4:23 pm

kakak…….😮😮😮

Reply

Wanjay IR[ONE] January 4, 2020 at 4:23 pm

Cara ngatur control nya gimana?

Reply

putmir putmir January 4, 2020 at 4:23 pm

banyak basa basi yang gak penting dan sebagian besar gak nunjukin proses2 yang biasanya penting

Reply

Juraj Šimičević January 4, 2020 at 4:23 pm

sooo I have to wait for more than a day to download this game? tf is wrong with you, dislike from me!

Reply

davahendra_74 January 4, 2020 at 4:23 pm

yang nonton harus superr duperr sabar

Reply

muhammad faqih January 4, 2020 at 4:23 pm

Pliss jawab bang

Reply

muhammad faqih January 4, 2020 at 4:23 pm

Bang mau nanya, kenapa ya pas saya play malah masuk ke steam

Reply

Rakaajie Nugraha January 4, 2020 at 4:23 pm

Kakean ngomong

Reply

Jamie January 4, 2020 at 4:23 pm

What password

Reply

Nabil Alba January 4, 2020 at 4:23 pm

bisa main di laptop
ngk

Reply

Febri Gaming ST January 4, 2020 at 4:23 pm

Tolong dong uploat naruto ultimate ninja storm 4 untuk android + link.segera ya!!!

Reply

Omar Hadjdauod January 4, 2020 at 4:23 pm

إرسلها لي بالملف وسأشترك ب3 حسابات من فضلك

Reply

Akmal Rafa January 4, 2020 at 4:23 pm

mcm mane nk dpt kn bd rom drive

Reply

Vlaroxe January 4, 2020 at 4:23 pm

Comment apa yang mau kalian download nanti aku uploadin

Reply

VortexKk January 4, 2020 at 4:23 pm

virus if you try to download it

Reply

A.N January 4, 2020 at 4:23 pm

gw download nya kok 4 gb ya gan?, sedangkan di vid 1 gb doang? plz respon

Reply

adi prasetya January 4, 2020 at 4:23 pm

gan pasword extrak untuk gta san andreas apa ya?

Reply

Silmi Akbar January 4, 2020 at 4:23 pm

Harus pake stik mainnya??? Ada gk cara lain jgn pake stik???

Reply

Ken PlayZRandom January 4, 2020 at 4:23 pm

thank you

Reply

Gamer123 Gaming January 4, 2020 at 4:23 pm

password is:PCGames-Download.com

Reply

AL ZUF January 4, 2020 at 4:23 pm

keren mas

Reply

dikarlxv January 4, 2020 at 4:23 pm

Mungkin Kalo ada Noob pasti

#GETREKTUNUB!

Reply

The_ Silent January 4, 2020 at 4:23 pm

kok corrupted waktu instalnya?

Reply

Zhen MAX January 4, 2020 at 4:23 pm

bang Barley Wibowo,kenapa pas mau main ada tulisan
" File not found.
You are now being returned to the title screen. ",itu kenapa bang?

Reply

RadotFernando _Art January 4, 2020 at 4:23 pm

web nya dah rusak ya ?

Reply

Wah wah January 4, 2020 at 4:23 pm

bos gimana control nya kok kyboard nya nggak bisa di gunain

Reply

bermain main January 4, 2020 at 4:23 pm

kenapa nggak mau di star bos

Reply

r Jr January 4, 2020 at 4:23 pm

Makasih Loh sekalian vara masang
sticknya

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *